Domeinnaamveilingen - Domeinnaambemiddeling

Domeinnaamveilingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de momenteel lopende domeinveiling van domeinnamen die eigendom zijn van Cridea. Als internet marketing bureau hebben wij regelmatig namen beschikbaar die niet meer nodig zijn voor onze online projecten. Hieronder vindt u informatie over hoe u mee kunt bieden op deze domeinnamen. Alle domein veilingen lopen (tenzij anders vermeld) via het betrouwbare veilingplatform Sedo waar wij goede ervaringen mee hebben.

Kijk ook eens naar ons domeinnaam aanbod van derden (meer dan 2000 domeinnamen) waar wij bij de verkoop bemiddelen.

Lopende veilingen

Klik op de domeinnaam om de betreffende veiling te bekijken en mee te bieden (scroll deze pagina naar beneden voor uitleg over het biedproces)


Toekomstige domeinveilingen

Vul uw e-mail adres in om op de hoogte te blijven van toekomstige domeinveilingen:
E-mail adres: 
Of volg ons via TwitterWerkwijze en procedure

Alle biedingen zijn inclusief 21% BTW. De verkoper betaalt alle veilingkosten. Na aankoop ontvangt u een geldige Nederlandse BTW-factuur zodat u de BTW kunt terugvorderen bij uw BTW-aangifte.

Om mee te kunnen bieden is een Sedo Account nodig. Deze is volledig gratis. U kunt deze aanmaken via de volgende link indien u deze nog niet hebt:

Sedo Account aanmaken

Let op dat het aanmaken en instellen van uw account enige tijd in beslag neemt. Maak uw account dus tijdig aan (enkele dagen voor einde veiling) zodat u voldoende tijd heeft om uw Sedo-account in orde te maken. Lianne van Hoorn (zie hieronder) kan u hiermee helpen.

Hoe gaat het verder wanneer u een domeinveiling gewonnen hebt?

Indien u een veiling gewonnen heeft, ontvangt u een betaalverzoek van Sedo. U maakt het geld over aan Sedo. Daarna wordt de domeinnaam aan u overgedragen. Pas wanneer de domeinnaam geheel in uw bezit is, wordt het geld uitbetaald aan de verkopende partij. Tevens ontvangt u een geldige BTW-factuur van uw aankoop zodat u de betaalde BTW kunt meenemen in uw BTW-aangifte, en uw aankoop in de boekhouding kunt verwerken.

Uitleg Adwords gegevens

Adwords is het advertentieprogramma van Google, die zoals u waarschijnlijk weet absolute marktleider is op dit gebied. De vermelde gegevens gaan over de term die in de domeinnaam beschreven wordt. Dus als het gaat om de domeinnaam goedkopeauto.nl dan hebben de gegevens betrekking op de term "goedkope auto".
Het zoekvolume geeft aan hoe vaak er per maand op deze term wordt gezocht. Als er veel op de term gezocht wordt, dan is er ook een grotere kans dat uw domeinnaam spontaan ingetikt gaat worden. Tevens helpt de met de zoekopdacht overeenkomende domeinnaam om op de betreffende zoekopdracht hoog te scoren in Google, zodat er via Google en andere zoekmachines veel gratis bezoekers naar uw website komen. U kunt dit zelf controleren door bijv. in Google te zoeken naar koelkast of slaapbanken, u ziet dan op de eerste pagina ook koelkast.nl en slaapbanken.nl staan.
De CPC geeft aan hoeveel adverteerders bereid zijn te betalen per klik dus per ge´nteresseerde bezoeker op hun website. Dit betekent ook dat wanneer u mede via een goede domeinnaam hoog in de gewone zoekresultaten weet te komen, u veel geld kunt besparen op uw Adwords budget.
De concurrentie indicatie van Adwords geeft aan hoeveel mensen er meebieden om te mogen adverteren op een bepaalde zoekterm. Als deze concurrentie hoog is, dan betekent dit vaak ook dat de CPC hoog is, soms hoger dan terug te verdienen valt. Mede via een goede domeinnaam kunt u echter alsnog bezoekers voor de betreffende zoekterm naar uw website krijgen via de "gewone" oragnische zoekresultaten, zonder 1 cent aan Adwords te hoeven betalen.

Contact opnemen?

Schroom niet, wij helpen u graag!
Contact opnemen met Sedo kan via de Nederlandstalige accountmanager Lianne van Hoorn lianne.vanhoorn@sedo.com Telefoon +49 221.34030.153
Lianne kan u te woord staan over de gehele veiling procedure, helpen met het aanmaken van een account, etc

Contact opnemen met de huidige domeineigenaar Cridea kan via mail@cridea.nl

Bedrijfsgegevens Cridea:
Postbus 64 - 2180 AB - Hillegom - KvK 34163172


Cridea op Twitter - Cridea op Linkedin - Website van Cridea - Links

Op de hoogte blijven van toekomstige veilingen? Volg ons op Twitter en/of meld je aan voor de nieuwsbriefSedo Account aanmaken (gratis)Tips voor bieden op Sedo domeinnaam veilingen

1. Het heeft geen zin om tot de laatste seconde te wachten met bieden omdat de veiling bij bieden in de laatste 10 minuten met 10 minuten verlengd wordt. Wij hebben al van meerdere klanten gehoord dat het bieden mislukte doordat ze tot de laatste seconde hadden gewacht, en dat ze daardoor de domeinnaam misliepen! Zorg dus dat u dit niet gebeurt.

2. Zorg dat u over een Sedo account beschikt (aanmaken kan hier) en dat uw account voldoende gecertificeerd is om mee te kunnen bieden. Afhankelijk van uw account-type wordt bepaald tot welk bedrag u mee kunt bieden. Bij waardevolle domeinen is het van belang om volledige certificering te hebben zodat u ook boven 10.000 euro kunt bieden. Neem hiervoor contact op met lianne.vanhoorn@sedo.com of volg de aanwijzingen in uw Sedo account. Let op dat het activeren van uw certificering de nodige tijd kost omdat dit een handmatig proces is.

3. Heeft u een domein veiling gewonnen en betaald, vraag dan een BTW factuur op via het Transfer Center, klik de domeinnaam aan, tabblad "Documents", link "Request Invoice".

Sedo account aanmaken om mee te kunnen bieden

Vul uw e-mail adres in om op de hoogte te blijven van toekomstige veilingen:
E-mail adres:
 


Uitgekeken?

Kijk ook een bij onze Domeinnaam bemiddeling aanbod
  English


Recent verkocht:Verkocht op vrijdag 5 maart: maaltijden.nl

Nog beschikbaar:


Verkocht op dinsdag 5 januari 11:30: aeds.nl

Nog beschikbaar: goedkopeAED.nl aed-online.nl aed-service.nl onlineaed.nl


Verkocht op dinsdag 21 oktober 2014 17:54: splitter.nl

Nog beschikbaar: splitairco.nl splitunit.nl televisiekabel.nl kabelbestellen.nl


Verkocht op vrijdag 19 september 2014 9:58: tijdschriftencadeau.nl

Nog beschikbaar: tijdschriftenkado.nl


Verkocht op maandag 2 juni 2014 10:10: natuursteentrappen.nl

Nog beschikbaar: natuurstenentrap.nl natuursteenblad.nl natuurstenentegels.nl antiekekast.nl


Verkocht op donderdag 22 mei 2014 18:00:

Nog beschikbaar: computerkast.nl hoekkast.nl apothekerskast.nl antiekekast.nl


Verkocht op woensdag 21 mei 2014 17:28: hypotheektip.nl

Nog beschikbaar: hypotheek-adviseurs.nl hypotheekleningberekenen.nl hypotheekaanbiedersvergelijken.nl hypotheek-aanvraag.nl


Verkocht op maandag 28 april 2014 12:30: bedrijfbeginnen.nl

Nog beschikbaar: eigenbedrijfstarten.nl


Verkocht op donderdag 10 april 2014 14:21: elektrische-vloerverwarming.nl

Nog beschikbaar: hydrovloerverwarming.nl plavuizenvloerverwarming.nl laminaatvloerverwarming.nl


Verkocht op zaterdag 5 april 2014 11:41: slaapkamerideeen.nl

Nog beschikbaar: badkamerideeen.nl kinderkamerideeen.nl badkamerideeen.nl woonkamerideeen.nl

Klik hier voor meer recent verkochte domeinnamen en alternatieven